Jeg er født og oppvokst i Haugesund og har min  utdannelse fra Griegakademiet i Bergen og Institut für Musiktheater i Karlsruhe i Tyskland. Rett etter studiene debuterte jeg som Pamina i Tryllefløyten ved Tysklands største utescene Volkschauspiele i Ötigheim i 2009. Siden det hadde jeg mange oppdrag i inn og utland innen opera, lied og moderne musikk som f.eks Haugtussa av Edvard Grieg i den renommerte Liederhalle i Stuttgart, Frau Fluth i Die lustigen Weiber von Windsdor ved Pasinger Fabrik München,  urfremførelse av Momo (Matthias Heep) ved Staatstheater i Stuttgart, operette turné med Orchester Symphony Prague i Europa og urfremførelse av Kein.Ort Nirgends! (Anno Schreier) ved Young Opera Company i Freiburg. I tillegg ble jeg invitert til å fremføre Sequenza III  av Luciano Berio ved Europäische Kulturtage i Karlsruhe, som jeg også fikk talentpris for av Spardabank Förderverein.

Fra og med sesongen 2015/2016 var jeg fast ansatt som solist ved Theater Vorpommern i Stralsund hvor jeg fikk utvidet repertoaret og utviklet meg fra lyrisk til jugendlich dramatisch sopran. Der sang jeg roller som Michaela i Carmen, Gräfin Mariza i Gräfin Mariza, Elisabeth i Tannhäuser og Amelia i Un Ballo in Maschera. Sammen med teamet fra Stralsund ble jeg invitert til å synge på utescenen i Berlin Gendarmenmarkt i 2016 og 2017.

I sesongen 2017/2018 til sommeren 2021 hadde jeg fast jobb på operaen i Münster i Tyskland og gjorde roller der som Elisabetta i Don Carlo, Noemié i Cendrillon, Harper Pitt i Angels in America (Eötvös), Donna Elvira i Don Giovanni, Cio-Cio-San i Madama Butterfly, Anna Maurrant i Streetscene (Weill), Fatamorgana i Die liebe zu den drei Orangen, Amelia i Un ballo in Maschera og Grevinnen i Figaros Bryllup. I januar/februar 2022 står første rolle som frilans på programmet som Trude Minde i Grete Minde ved Theater Magdeburg.